Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 d’abril es va celebrar a la nostra ciutat la 66a Fira d’Espàrrecs. Dins d’aquest esdeveniment —un dels més importants de Gavà— es presenta GastroGavà, una representació gastronòmica dels millors plats elaborats pels restauradors de Gavà: Anhel, Cafè Teatre, Forn Cruz, Hakuna Matata, La Tapería, La Tribu, La Sazón de Paula, Lancaster Beach Club, Ermita de Brugués, Major 36, Mar de Pins, Margu, Mise en place, Mundo Casero, Noa Gavà Mar, Nostra Pizza, Tasta’mm, Woodpecker’s.

Evidentment, de la mà dels millors plats es troben els millors vins, i és aquí on Cellers La Vinya va estar present amb una selecció de vins i caves. Vam triar:

  • A. Verge Capafons brut nature DO Cava
  • A. Verge Capafons rosat brut nature DO Cava
  • Molí de Foc blanc sec DO Penedès
  • Molí de Foc negre DO Penedès
  • Vermut casolà de Reus (el nostre vermut a doll).

A l’espai incomparable de la plaça de Jaume Balmes, davant de l’Ajuntament, molts dels nostres clients-amics van poder gaudir de la nostra selecció i gaudir del maridatge entre les millors tapes i els nostres vins. Amb molts d’ells vam coincidir en l’alt nivell gastronòmic de la nostra ciutat i vam fer travesses —en petit comitè— sobre quina seria la millor tapa del 2019.

Ens va sorprendre la GRAN acceptació del cava rosat A. Verge Capafons, rosat brut nature, de pinot noir, d’una finca ecològica de l’Alt Penedès. Aquesta finca l’any que ve obtindrà el segell del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i també l’etiqueta Ecològica Europea. Només 300 ampolles al mercat, que provenen de la verema del 2018. Aquest producte, com els altres seleccionats, els podreu trobar al nostre establiment i en alguns dels restaurants que hem mencionat més amunt.