A. VERGE CAPAFONS | Brut nature | Pinot noir  | Rosat  | DO CAVA

El coneixement del terrer del Penedès ens va dur fins a una finca de pinot noir de vinyes d’uns 15 anys de la finca dels Tarumbers, a la comarca de l’Alt Penedès. Un raïm concentrat, viu, valent, amb força per ser un cava rosat de curta criança. Una finca ecològica garanteix que el raïm veremat amb delicadesa arribi al celler en les millors condicions. Allí, el coneixement de l’enòleg i les inquietuds d’un jove amb una llarga trajectòria de tast i de bon gurmet creen aquest cava.

Un color provençal, brillant, de bombolles fines, harmonioses i que s’enlairen fins al cel, sense pressa, com ho fan els bons caves. És sec, potent i seriós. Un rosat altament afinat i net, on trobem unes notes de pruna, pastisseria, canyella i especies. Amb estructura, pes i amb força harmonia de sabors per tot el paladar. Un cava ideal per començar un àpat, per combinar amb amanides d’estiu, barbacoes i a qualsevol hora.

Per a nosaltres aquest cava està íntimament lligat al terrer d’on neix.

La filosofia del botiguer de barri és donar a conèixer el producte abans que ningú per tal de sorprendre el consumidor final. Les dates de Sant Jordi, i el rosat que impera al mes d’abril, fan que aquest cava surti al mercat amb una imatge que no serà la definitiva. La placa que corona el tap de suro és anònima perquè les xapes ens van arribar un cop embotellat el cava.

Edició limitada de 300 ampolles en format de 75 cl.